Kezdőlap


 
 
BIBLIOTHECA PLINIANA

 

A LOMARTRÓL

A Lomart Kiadó könyvkiadással, szoftver kiadással  és információs táblák kivitelezésével foglalkozik.

A Lomart Kiadó könyvkiadóként legfontosabb küldetésének elsősorban a magas szintű tudományos alapművek megjelentetését tartja. Olyan, a magyar felsőoktatásban hiánypótló szakkönyvek kiadását, amelyek az egyes tudományterületek szintézisét vagy legújabb kutatási eredményeit jelentetik meg.
Az egyes tudományágak fejlődésének fontos kritériuma és egyben katalizátora is, ha a legfrissebb alapkutatások igényes kivitelben mihamarabb elérhetőek egy tudományos közösségen belül.
A Lomart Kiadó ebből a felismerésből fakadóan igyekszik maximálisan támogatni a szaktudományos könyvek megjelenését, egyrészt profi, gyors és precíz kiadványszerkesztési és design tudásával, másrészt maximálisan szem előtt tartva azt az alapvető követelményt, hogy a tudományos tartalom megjelenéséig ne veszítsen aktualitásából, frissességéből.
A Lomart Kiadó maximálisan tiszteletben tartja a kutatók szellemi munkájának értékét, hiszen a kiadás pusztán egy technikai eljárás a szellemi termék nyilvánosságra hozatalára. A szellemi terméket pedig nem a kiadók, hanem a kutatók, egy-egy szakterület legjelesebb képviselői hozzák létre, sokszor több évnyi vagy évtizednyi szellemi erőfeszítéseik gyümölcseként.
A Lomart Kiadó tehát a tudományos diskurzus elősegítése és támogatása érdekében vállalja a gyors, precíz, a tudományos értéket messze megbecsülő és támogató szakkönyvkiadást.

A Lomart Kiadó szoftverfejlesztőként SQL alapú relációs adatbázisok fejlesztésével foglalkozik. E tevékenységben kutatók, tudományos- és kutatóintézetek, kisvállalkozások számára (például könyvtári szoftver, múzeumi szoftverek, autósiskola szoftver, szerviz szoftver) fejleszt többfelhasználós környezetre alkalmazásokat. 
A Lomart termékei körültekintő tesztelés után kerülnek a piacra, így ezek a szoftverek nagyon stabilak és a felhasználók szempontjából kellően barátságosak. Szoftvereinkhez részletes helyzetérzékeny súgók készülnek, emellett e-mailben történik a rendszeres tanácsadás.
 

 
Még készleten lévő, korábbi kiadású könyvek 600 Ft-tól
Részletek...  >>

Új könyveinket az alábbi oldalakon találja meg:
Vizvári Mesegyár

Könyv rendelés a LomartShop-ban:
LomartShop
Kezdőlap   |   Elérhetőség
Lomart  ©  2021