Kezdőlap Szoftverek Akciók, hírek
AKCIÓK, HÍREK
AKCIÓK
Jelenleg nincs akció


KÖNYV HÍREK
        
Új kiadású mesekönyveink a Vizvári Mesegyár oldalain rendelhetőek meg. >>
Még készleten lévő, korábbi kiadású könyvek 600 Ft-tól vásárolhatóak meg.  Részletek...
  >>

Új mesekönyveinket az alábbi oldalakon rendelheti meg:

Vizvári Mesegyár
    
SZOFTVER HÍREK
ÁTTÉRÉS AZ ÚJABB PROGRAMRA A KORÁBBI SZOFTVER VÁLTOZATOKRÓL
A korábbi, Microsoft Access 97 alapú DEPO alkalmazások támogatását 2017-ben befejeztük. A további fejlesztések jelenleg a Microsoft Access 2016, majd az újabb Access változatokban valósulnak meg, figyelembe véve a Microsoft Office és aktuális Windows frissítéseket.

Az új változatban elérhető lesz a hagyományos JET adatbázis kezelőre fejlesztett, lokális hálózatú változat, illetve készül Microsoft SQL Server alapú változat is.

Mivel a fejlesztések, ennek értelmében szoftver frissítések már az új változathoz készülnek, amennyiben azokat szeretné használni át kell térni az új változatra.
Az áttérés nem kötelező, vásárolható éves szolgáltatás a régi változathoz is korlátozott támogatással. Az éves ár ugyanaz, de ebben az esetben külön költség nélkül térhet át, ha későbbi időpontot választ.

A még le nem járt előfizetések alapján díjmentesen lehet áttérni az új Access 2016 alapú, hagyományos, lokális hálózatra tervezett változatra. Az áttérés fokozatos, időpont egyeztetéssel be kell ütemezni. Ezzel kapcsolatban kérjen tájékoztatást.

E-mail: >>ÁRVÁLTOZÁS
Áraink 2018-ban megváltoztak, ez az új fejlesztések miatt vált szükségessé.

A régebbi operációs rendszerek támogatása megszűnt, a szoftverek futtatása bizonytalanná vált, különös tekintettel arra is, hogy az új  gépeket már Windows 10 operációs rendszerrel vásárolják, amely folyamatos változása miatt szükséges a folyamatos fejlesztés is.

Szoftver árlista  >>

FONTOS TUDNIVALÓK A VÁSÁRLÁSHOZ Ugrás az oldal tetejére
A honlapon közzétett tájékoztatás nem lehet teljes körű, egyes alapvető feltételek változhatnak a fejlesztő/szállító tudta nélkül is. Például az operációs rendszer változásai vagy egy adott hardvernek a szoftver futását befolyásoló körülményei, amelyek változhatnak a vásárlás után is.

Minden esetben kérjen részletes tájékoztatót és olvassa el a feltelepített szoftver licencszerződését.

A honlapon közzétett információk alapján ne döntsön, próbálja ki a DEMO-t, konzultáljon a rendszergazdájával.

Ha nincs a honlapon elérhető DEMO, akkor kérjen. 

Az árváltozás jogát fenntartjuk!


Lomart Kiadó  ©  2023

Lomart Kiadó  |  Elérhetőség   

Ugrás az oldal tetejére