Kezdőlap Szoftverek Akciók, hírek
AKCIÓK, HÍREK
AKCIÓK
KÉSZLET KIÁRUSÍTÁS  - MINDEN KÖNYV 600 Ft
Minden könyv 600 Ft, postaköltség 1.000 Ft, darabszámtól, súlytól függetlenül.

További információk...  >>


HÍREK
Néhány jelentős változásról szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket a Lomart Kiadó szoftvertermékeivel kapcsolatban.
NAV ONLINE SZÁMLÁZÁS
A DEPO programhoz elérhető lesz a NAV Online számlázás feltöltéshez fejlesztett modul. A csatlakozásnak speciális feltételei vannak, amennyiben használni szeretné ezt a modult, akkor kérjen részletes információt E-mailben.

E-mail: >>   

ÁTTÉRÉS A MICROSOFT ACCESS 2016 PROGRAMRA
A korábbi, Microsoft Access 97 alapú DEPO alkalmazás fejlesztését befejeztük, mivel az Access 97 program támogatását a Microsoft megszüntette, a 1709-es Windows 10 változattól nem minden esetben indítható el, ezért nem biztosítható tovább a kompatibilitás. A további fejlesztések a Microsoft Access 2016 programban valósulnak meg.

Az új változatban elérhető lesz a hagyományos JET adatbázis kezelőre fejlesztett, lokális hálózatú változat, illetve készül Microsoft SQL Server alapú változat is Online, többfelhasználós változatra.

Mivel a fejlesztések, ennek értelmében szoftver frissítések már az új változathoz készülnek, amennyiben azokat szeretné használni át kell térni az új változatra.
Az áttérés nem kötelező, vásárolható éves szolgáltatás a régi változathoz is korlátozott támogatással. Az éves ár ugyanaz, de ebben az esetben külön költség nélkül térhet át, ha későbbi időpontot választ.

A még le nem járt előfizetések alapján díjmentesen lehet áttérni az új Access 2016 alapú, hagyományos, lokális hálózatra tervezett változatra. Az áttérés fokozatos, időpont egyeztetéssel be kell ütemezni. Ezzel kapcsolatban kérjen tájékoztatást.

E-mail: >>

ÁRVÁLTOZÁS
Áraink, éves előfizetési áraink megváltoztak, a változás az új fejlesztések miatt váltak  szükségessé.
A régebbi  operációs rendszerek támogatása megszűnt, a szoftverek futása bizonytalanná vált, különös tekintettel arra is, hogy az új  gépeket már Windows 10 operációs rendszerrel vásárolják, amely folyamatos változása miatt szükséges a folyamatos fejlesztés is.

Szoftver árlista  >> 


FONTOS TUDNIVALÓK A VÁSÁRLÁSHOZ Ugrás az oldal tetejére
A honlapon közzétett tájékoztatás nem lehet teljes körű, egyes alapvető feltételek változhatnak a fejlesztő/szállító tudta nélkül is. Például az operációs rendszer változásai vagy egy adott hardvernek a szoftver futását befolyásoló körülményei, amelyek változhatnak a vásárlás után is.

Minden esetben kérjen részletes tájékoztatót és olvassa el a feltelepített szoftver licencszerződését.


A honlapon közzétett információk alapján ne döntsön, próbálja ki a DEMO-t, konzultáljon a rendszergazdájával.

Ha nincs a honlapon elérhető DEMO, akkor kérjen. 

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Lomart Kiadó  ©  2019

Lomart Kiadó  |  Elérhetőség   

Ugrás az oldal tetejére