Tiffin rejtői humorral megírt regénye nem másról szól, mint egy palotapincsiről. De nem ám akármilyenről. A knósszoszi palota pincsijéről... 

Bővebben

DEPO Library 4 FRISSÍTÉSEK
A telepítés folyamata
1. Frissítés telepítés lépései:
  • Mentse le a számítógépre a frissítést.
  • A telepítés előtt zárja be a DEPO Library 4 programot.
  • Készítsen biztonsági másolatot a "DEPOLib4.mde" állományról, hogy hibás telepítés esetén vissza tudja állítani  telepítés előtti állapotot. 
  • Készítsen biztonsági másolatot a következő három DEPO Library 4 adatállományról: "DLdat400.mdb", "DLltf400.mdb", "DLini400.mdb".
  • Tömörítse ki a "ZIP" állományt.
  • Másolja be felülírással a ""DEPOLib4.mde" állományt a programkönyvtárba. Ha alapértelmezett helyre telepítette a programot, pl.: "C:\Adatok\DEPOlib4". 
  • A DEPO Library 3 változat frissítés használatba vétele előtt az adatfájlt módosítani kell, az ezzel kapcsolatos teendőkről az érintett ügyfeleket E-mail-ben tájékoztatjuk. A DEPO Library 4 frissítés csak az új, módosított adatfájllal használható.

Letölthető DEPO Library 4 frissítések
A DEPO Library 4 letölthető frissítések verzió száma a tesztverziók miatt nem mindig emelkedik folyamatosan.
A letöltött és telepített változat csak akkor használható, ha a felhasználó a verzió mellett megadott időpontban jogosult a verzió használatára.
 
Dátum Verzió Állomány Leírás
2016.11.02. 4.0 A frissítéseket regisztrált E-mail címre küldjük el.

A DEPO Library 4 változat frissítés használatba vétele előtt a korábbi változat adatfájlt módosítani kell, az ezzel kapcsolatos teendőkről az érintett ügyfeleket E-mail-ben tájékoztatjuk. A DEPO Library 4.0 frissítés csak az új, módosított adatfájllal használható.
Új DEPO Library 4 változat


Regisztráció E-mail értesítéshez:

Kérjük ügyfeleinket, hogy ha új frissítésről E-mail értesítést szeretnének kapni, akkor küldjék el adataikat E-mailben a kiadónak.

Az alábbi információk szükségesek:
- Felhasználó/Cég neve
- A szoftver pontos verziószáma, amelyet használ (pl: 4.017)
- E-mail cím, amelyre az értesítés mehet

Regisztráció küldése erre az E-mail címre: segitseg@lomart.hu
 

 
Kezdőlap   |   Elérhetőség
Lomart  ©  2017